Hilde Bech Nævestad

Gründer, eier og ansatt i sunnhverdag.

 

Som person:
Hilde liker ikke å gjøre noe halvveis, og har stort engasjement for det hun driver med. Hun har høye ambisjoner og stiller store krav til seg selv og til det hun leverer. Hilde er ærlig og prøver alltid etter beste evne å leve etter det hun står for.

 

Hilde er en erfaren coach og mental trenere, og har lang erfaring med å hjelpe andre mennesker til å utvikle potensialet sitt. Mest har hun jobbet med mennesker på individ nivå og i team. Men hun har også erfaring med oppdrag på organisasjonsnivå.

Faglig bakgrunn:

Hilde var ferdig med sin master i Idrett og Helse da hun var 28 år, og er både utdannet idrettslærer og fysisk aktivitet- og helserådgiver. Hilde har også en utdanningen innen for NLP coaching og positiv psykologi (ENLPP), og holder for øyeblikket på med en videreutdanning innenfor coaching og veiledning.

Arbeidserfaring:

Hilde har jobbet i over 15 år med å motivere mennesker til læring, endring og utvikling. Hennes klienter og kundeportefølje sprer seg fra barn, unge og voksne med ulike former for psykiske problemer og diagnoser, til toppidrettsutøvere og ledere med høye ambisjoner og topp resultater.

Hilde har jobbet med bedriftsledere og deres ansatte, toppidrettsutøvere og deres trenere, og ungdom og deres foreldre.

Hun har jobbet opp i mot ulike firmaer innenfor barnevern, skole, og firmaer innenfor b.l.a revisjon og hotellbransjen, og med idrettsklubber som IK Start, RIL håndball, IK Våg håndball, Kristiansand Svømmealianse, Kristiansand Turnforening og Amerikansk Fotball (Gladiators).

Hun har coachet og veiledet enkeltutøvere fra obosliga til eliteserienivå, og landlagsspillere fra ulike idretter og ulike lag.

I tillegg er hun en erfaren foredragsholder med høy kompetanse på temaer innefor personlig lederskap, motivasjon, stressmestring, utbrenthet, prestajonsangst, mentaltrening, og livsstil og helse.

Hilde har også vært gjesteforeleser på lærerutdanningen på UIA, og hun har vært gjesteskribent for KristiansandsAvis innenfor temaer helse og livsstil.

Personlige erfaringer:

Da Hilde var 28 år ble hun plukket ut til å bli med på en mental og fysisk styrkeprøve i Australia. Med totalt 1000 søkere ble Hilde en av de som fikk dra ned til Australia sammen med 15 andre deltakere i regi av TV3 sin storsatsing CampMolloy. En konkurranse som foregikk i spektakulære omgivelser, og under ekstremt tøffe omstendigheter i Queensland, der deltakerne ble utsatt for fysiske- og mentalt krevende utfordringer. Hilde gikk tilslutt av med seieren.

Oppholdet i Australia var krevende og tøft både mentalt og fysisk, men en av de mest krevende periodene i livet hennes var da hun gikk igjennom en lengre periode med utbrenthet og diagnostisert angst og depresjon, som et resultat av for for stor belastning og for høye krav til seg selv. Den emosjonelle, mentale, og fysiske smerten hun gjennomgikk da, og hva det kostet henne å komme tilbake, har gitt henne stor respekt for hvilke mekanismer man kjemper mot når man sliter psykisk.

Det tok henne 3 år å komme helt tilbake, og hun måtte bruke mye av det hun hadde lært innenfor psykologi og mentaltrening for å bli mentalt og fysisk sterk igjen.

Hennes livserfaringer er en av hennes aller største styrker i møtet med de hun coacher og veileder. Hun har en dyp forståelse for de psykologiske mekanismene som finnes i mennesket, og forstår disse mekanismene også ut i fra, og gjennom egne erfaringer. Det at hun selv har gått igjennom en prosess fra å være psykisk syk og komme seg tilbake, ligger det en stor troverdighet og trygghet i når man selv trenger hjelp til livets utfordringer.

Kombinasjonen med hennes personlige erfaring, hennes fagkompetanse, og lange erfaring med å jobbe med mange forskjellige mennesker, gir henne en solid kompetanse som gjør henne troverdig som coach og mentaltrener. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ta kontakt
Navn:
E-post:
*
Telefon:
Kommentar: