Tenk deg slank!

Ønsker du å bli med i en tenk deg slank gruppe?

 De fleste som sliter med vekten kan mye om hva som skal til for å leve et sunt liv, men de klarer ikke å gjøre noe med det.

Jeg kjenner flere som kan alt om sunn mat, som har treningsutstyr i kjelleren, men som allikevel ikke klarer å spise sunnere og være i mere fysisk aktivitet.

Det er mange som nå på nyåret setter seg mål om å spise sunnere, komme i bedre form og gå ned i vekt, men som mister motivasjon og faller tilbake i gamle synder.

For mange blir dette ett mønster som gjentar seg år etter år, og som medfører at det er lett å miste troen på at det er mulig å lykkes.  

Hvis du har lest så langt så kan det jo hende at du er en som kjenner deg igjen i noe av det som jeg har skrevet her....

 Og da lurer du kanskje på hva som må til for å lykkes med varig livsstilsendring og vektreduksjon?

1.     Du må lære å forstå dine tanker og følelser.

2.     Du må bli bevisst dine ubevisste negative saboteringstanker

3.     Du må bli bevisst på at det du føler ofte utløses av hva du tenker.

4.     Du må bli klar over at du kan endre måten du tenker på, slik at du føler seg annerledes og lever annerledes.

5.     Du må lære deg mentale teknikker som hjelper deg til å overvinne negative følelser som saboterer det du ønsker.  

6.     Du må se vektproblemet ditt i en mental sammenheng.

7.     Du må ha mindre fokus på mål, vekt og resultat.

8.     Du må lære deg en tenkemåte som gir suksess.

9.     Du må omgi deg med riktige folk som er gode rollemodeller og som gir deg inspirasjon.

10.  Du må få riktig veiledning som setter deg i stand til å lykkes.

Gjennom flere år har jeg jobbet med livsstilsendring. Min erfaring er at for å lykkes med varig vektreduksjon så må man utvikle hensiktsmessige tankemønstre og strategier.

Jeg ønsker derfor å tilby en gruppecoaching prosess som har som mål å hjelpe deg å bli bedre kjent med deg selv og dine tankemønstre, slik at du kan lære deg noen strategier som gjør at du lykkes med å få til varig ending av livsstil og en varig vektreduksjon.

Oppfølgingen vil skje over en periode på 8 uker, med en varighet på 1.5t hver tirsdag fra kl 18-19.30. Oppstart blir anno februar, da jeg starter opp når gruppen er satt. Pris pr deltaker er 5990 kr. Gruppesamlingene vil være i Sunnhverdag sine lokaler i Vigeveien 15 på Lund.

På grunn av Covid er det kun plass til 6 personer i gruppen. Hvis strengere restriksjoner blir innført, kan de fysiske samlingene erstattes med samlinger på nett. Jeg overholder retningslinjer i tråd med de nasjonale rådene for smittehåndtering.

Det er viktig for meg at du som ønsker å bli med har forstått hva denne utviklingsprosessen inneholder og hva som kreves. Jeg gjennomfører derfor en individuell samtale med hver enkelt som er interessert, slik at vi får avklart om dette er noe for deg, og om du passer inn i opplegget. Dette gjør jeg fordi det er viktig for meg at du blir for nøyd, at du lykkes og at du jeg opplever at du er motivert for å bli med på denne reisen sammen med meg og 5 andre deltakere.

Hvis du synes dette høres spennende ut så gå inn på “kontakt oss” her på nettsiden. Her legger du inn navn, e-mail og tlf nr, så kontakter jeg deg innen to virkedager.

PS: Merk henvendelsen med “tenk deg slank”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Previous
Previous

Spiseforstyrrelse - et intervju med en mor.

Next
Next

Hva er det som påvirker den mentale tåleevnen?