Hilde Nævestad er en dyktig coach. Hun har med seg entusiasme, er faglig dyktig og har et stort hjerte. Dersom du trenger veiledning anbefaler jeg Hilde Bech Nævestad.

Lördagen 01.02.2014 så genomgick spelarna på Start 2 den tuffaste dagen någonsin. Målet med dagen var ledarskap, teambuilding och mental tuffhet. Som professionell fotbollsspelare under 14 år så har jag aldrig varit i närheten av att genomföra en så fysiskt och psykiskt utmanande dag som mina spelare genomgick.

IK Start og KKG har lenge samarbeidet om å utvikle fotballspillere. Fra august 2013 er dette samarbeidet blitt vesentlig forsterket. Samarbeidet består av flere ting, men etter å ha fått coaching på timeplanen føler vi det faglige innholdet har fått et løft.

Jeg gir Hilde de beste anbefalinger, og mener at hennes kompetanse kan nyttiggjøres innenfor de fleste bedrifter, uavhengig av bransje.

Jeg har deltatt på foredrag med Hilde med tema: Med målet i tankene. For med var det veldig inspirerende og givende. Mye av det Hilde var inne på har jeg hatt med meg i tankene videre. Får jeg mulighet vil jeg delta på kurs eller coaching med Hilde igjen!

Vi spurte Hilde Nævestad om å holde foredrag om mental, fysisk og sosial helse på to timer, for våre deltakere i prosjekt Morsrollen.

Med sin brede utdanning og gode erfaring har hun kompetansen i bunn, men viktigst for meg er hennes engasjement og iver etter å lykkes.

Jeg er 62 år. Siden 1980-tallet har jeg spilt squash hver uke og følt meg i god form.

Tydeligere plan og målsetting om hva jeg vil med arbeidsdagen når det gjelder eget arbeid. Bedre struktur og mindre tilfeldigheter og ad-hoc løsninger.

Jeg synes kursene dine har vært utrolig fine. De har vært interessante, annerledes og har fått meg til å reflektere rundt egen praksis. Temaene vi har hatt oppe har vært spennende. Du er flink og engasjert, og du gir mye av deg selv!

Jeg brukte lang tid på å bestemme meg for om jeg skulle kontakte en PT da det er snakk om en ganske stor investering for en student som ikke har altfor mye penger. Etter mye frem og tilbake, kontaktet jeg Hilde og bestilte ti timer med henne. Det angrer jeg ikke på!

Jeg husker første gang jeg møtte Hilde, damen bak Sunn Hverdag. Det var noe med henne som jeg ikke helt klarte å sette fingeren på. Nå kjenner jeg Hilde godt, men jeg kan enda ikke helt få definert hva det er med henne som gjør at man umuddelbart liker henne, stoler på henne og føler seg bedre i hennes nærvær.

For en stund tilbake bestemte jeg meg for å prioritere hvile. Treningen min kunne betegnes som kvikksand. Uansett hvor hardt jeg prøvde så satt jeg fast.

Ta kontakt
Fyll inn feltene under og klikk
send for å gi oss i Sunn Hverdag en tilbakemelding
Navn:
E-post:
*
Telefon:
Kommentar: