Om Sunn Hverdag

Sunn Hverdag ble etablert i 2008 av Hilde Bech Nævestad, som et foretak som leverte tjenester innenfor trening og livsstil. I dag er Sunn Hverdag et firma som lever tjenester innenfor både helse og prestasjoner.

Firmaet tilbyr også foredrag og kurs ut i mot bedrifter og foreninger.

 

I dag tilbys coaching og veiledning opp i mot disse gruppene.

1). For mennesker som sliter med psykiske problemer og livskriser.

2). For barn og unge som trenger hjelp til livsmestring.

3). For foreldre som trenger veiledning og støtte.

4). For mennesker som trenger hjelp til å finne balansen i en hverdag der tidspresset er stort og forventingene er mange.

5). For ledere som ønsker personlig vekst og utvikling.

6). For idrettsutøvere som ønsker å forbedre prestasjonene sine.

Målet er:
Å hjelpe mennesker til personlig vekst, gjennom bedret mental- og fysisk helse.

Se også

Angsten for å mislykkes kan bli så sterk at den gjør det umulig å lykkes. Årsaken er at det skaper emosjonelle og fysiske problemer som kan forhindre at man yter maksimalt. I verste fall kan det både ta bort gleden og påvirke i så stort omfang at det berører hele livskvaliteten.

Hver dag passerer hundretusenvis av tanker gjennom hodene våre og påvirker hvordan vi føler oss. Her kan vi selv ta større kontroll.


Det fins gode tanker, vonde tanker, rare tanker og nøytrale tanker. Like naturlig som variasjonen av bølger som slår mot land, kommer tankene inn i hodene våre. Noen dager som rolige bølgeskvulp, andre dager som en orkan. 
Tankene våre påvirker følelsene på godt og vondt. Positive tanker gir gode følelser og negative tanker påvirker oss negativt. Dette vil igjen påvirke vår adferd og våre prestasjoner. Dette er forskningsbasert kunnskap og et viktig prinsipp for coaching.
Tanker er altså ikke virkelige. Det er bare du som tror de er virkelige. 

Hilde fortsetter å dele sine tanker med dere i Kristiansand Avis.

Sunn hverdag mener bedrifter har mye å tjene på å sette mer fokus på helsa blant de ansatte. Her kommer siste artikkel som vår Hilde Nævestad har skrevet om akkurat dette.

Ønsker du å endre livsstil? Har du kanskje prøvd før men funnet ut at det ikke fungerte for deg? Svaret er enklere enn hva mange tror. 

Hilde Bech Nævestad har gjen skrevet en fantastisk og viktig artikkel til Kristiansand Avisa. 

Å gå ned i vekt og bli der, er kanskje noe av det vanskeligste som finnes. Her får du noen gode hverdagsråd fra coach og personlig trener Hilde Nævestad.

Bård Borgersen har brukt coach og mental trener Hilde Nævestad mye for Start 2 og toppspillergruppa. Nå skal hun også involveres rundt A-laget.

Sunn Hverdag sin Hilde Bech Nævestad holdt seminar for lærerstudentene ved UiA. 

Å endre livsstil er sjelden gjort på 1-2-3. Men via det lokale livsstilskurset Sunn Hverdag får åtte sørlendinger i alle fall et realt startspark bak. 

Artikkel skrevet av Otra IL der vi var å holdt foredrag.

Ta kontakt
Fyll inn feltene under og klikk
send for å gi oss i Sunn Hverdag en tilbakemelding
Navn:
E-post:
*
Telefon:
Kommentar: