Om Sunn Hverdag

Sunn Hverdag er et firma som holder til i lokaler i Vigeveien 15 i Kristiansand. Her er det både samtalerom og kurslokaler. I tillegg er det kort vei til fine uteområder som kan brukes til fysisk trening. All trening i regi av Sunn Hverdag blir holdt ute i områder som Jegersberg, Baneheia, Odderøya og Bystranda mm.

 

Sunn Hverdag ble etablert i 2007 av Hilde Bech Nævestad. Tilbudet bestod den gang av veiledning på livsstil og helse.

Etter et par år med veiledning på livsstil og helse, begynte hun også å tilby coaching og mentaltrening opp i mot idrettsutøvere og ledere.

I dag tilbyr hun coaching og veiledning opp i mot disse gruppene.

1). For folk som ønsker å endre livsstil:

Livsstilcoaching med fokus på varig endring av aktivitetsvaner, kostholdsvaner, og negative tankemønstre som hindrer personene i å skape varige positive livsstilsendinger.

2). For idrettsutøvere:

Idrettcoaching med fokus på 24 timers utøveren gjennom å tilby prestasjonscoaching, mentaltrening, stressmestring, mentaltøffhet, kostholdsveiledning, veiledning på treningsplanlegging, timemanagement, og karriereveiledning. Hun tilbyr også veiledning og personlig oppfølging på styrketrening, utholdenhetstrening og mobilitetstrening.  

I arbeidet med idrettsutøvere vil foreldre og trenere også være en viktige samarbeidspartner, og vil kunne bli trukket inn i samtaler sammen med utøveren.

Hun er også ute å observerer og jobber med utøverne ute på treningsfeltet.

3). For ledere:

Ledercoaching med fokus på horisontalt og vertikalt lederskap bestående av; prestasjonscoaching, målprosesser, strategi, timemanagement, mentaltrening, stressmestring, konfliktløsning, veiledning på relasjonell- og emosjonell kompetanse, og veiledning på mental og fysisk helse.

4). For barn og unge

Barne- og ungdomscoaching med fokus på personlig lederskap og identitetsutvikling gjennom prestasjonscoaching, mentaltrening, stressmestring, konflikthåndtering, timemanagement, og livsstilsveiledning.

I barne- og ungdomscoaching vil foreldre, trenere, skole og andre viktige personer og instanser, være viktige samarbeidspartnere.

Målet med Sunn Hverdag
Målet er å hjelpe mennesker til et bedre liv gjennom å utvikle god mental og fysisk helse, slik at man kan utvikle seg, og oppleve mestring og suksess på livsarenaer som er viktig for den enkelte.

Bedrift, idrettslag og frivillige organisasjoner
Vi tilbyr også ulike foredrag og kurs som kan skreddersys til ulike grupper og etter behov.

Se også

Angsten for å mislykkes kan bli så sterk at den gjør det umulig å lykkes. Årsaken er at det skaper emosjonelle og fysiske problemer som kan forhindre at man yter maksimalt. I verste fall kan det både ta bort gleden og påvirke i så stort omfang at det berører hele livskvaliteten.

Hver dag passerer hundretusenvis av tanker gjennom hodene våre og påvirker hvordan vi føler oss. Her kan vi selv ta større kontroll.


Det fins gode tanker, vonde tanker, rare tanker og nøytrale tanker. Like naturlig som variasjonen av bølger som slår mot land, kommer tankene inn i hodene våre. Noen dager som rolige bølgeskvulp, andre dager som en orkan. 
Tankene våre påvirker følelsene på godt og vondt. Positive tanker gir gode følelser og negative tanker påvirker oss negativt. Dette vil igjen påvirke vår adferd og våre prestasjoner. Dette er forskningsbasert kunnskap og et viktig prinsipp for coaching.
Tanker er altså ikke virkelige. Det er bare du som tror de er virkelige. 

Hilde fortsetter å dele sine tanker med dere i Kristiansand Avis.

Sunn hverdag mener bedrifter har mye å tjene på å sette mer fokus på helsa blant de ansatte. Her kommer siste artikkel som vår Hilde Nævestad har skrevet om akkurat dette.

Ønsker du å endre livsstil? Har du kanskje prøvd før men funnet ut at det ikke fungerte for deg? Svaret er enklere enn hva mange tror. 

Hilde Bech Nævestad har gjen skrevet en fantastisk og viktig artikkel til Kristiansand Avisa. 

Å gå ned i vekt og bli der, er kanskje noe av det vanskeligste som finnes. Her får du noen gode hverdagsråd fra coach og personlig trener Hilde Nævestad.

Bård Borgersen har brukt coach og mental trener Hilde Nævestad mye for Start 2 og toppspillergruppa. Nå skal hun også involveres rundt A-laget.

Sunn Hverdag sin Hilde Bech Nævestad holdt seminar for lærerstudentene ved UiA. 

Å endre livsstil er sjelden gjort på 1-2-3. Men via det lokale livsstilskurset Sunn Hverdag får åtte sørlendinger i alle fall et realt startspark bak. 

Artikkel skrevet av Otra IL der vi var å holdt foredrag.

Ta kontakt
Fyll inn feltene under og klikk
send for å gi oss i Sunn Hverdag en tilbakemelding
Navn:
E-post:
*
Telefon:
Kommentar: