Hilde Bech Nævestad

Gründer, eier og ansatt i sunnhverdag.

Som person:
Hilde liker ikke å gjøre noe halvveis, og har stort engasjement for det hun driver med. Hun har høye ambisjoner og stiller store krav til seg selv og til det hun leverer. Hilde er ærlig og prøver alltid etter beste evne å leve etter det hun står for.

Erfaring:
Hilde er en erfaren og dyktig mentaltrener og coach. Hun har undervist i 9 år på idrettslinja på Kristiansand Katedralskolen Gimle (KKG), i fag som treningslære, instruksjon og ledelse, toppidrett, bredde idrett, mentaltrening og coaching. I tillegg har hun jobbet flere år i treningsbransjen som intruktør, personlig trener, og som kursholder på livsstilskurs. Hilde har en idretts- og helsefaglig utdanning men er også utdannet pedagog og coach. På KKG jobbet hun med spillerutvikling, teambuilding og mentaltrening. Hun var også knyttet opp som mentaltrener og coach i KKG`s toppidrettssatsing, TIA (Talenter I Agder), og har jobbet som prestasjonsutvikler og mentaltrener for fotballspillerne i IK Start. I regi av Sunn Hverdag veileder hun både privatpersoner og ledere. Hun holder også foredrag for næringslivet, skoler og idrettslag, og er gjesteforeleser på lærereutdanningen på Universitete i Agder. Hilde er utdannet trainer coach og har undervist på ENLPP coachutdanning som ble holdt i regi av Sunn Hverdag. Hun har også jobbet som leder for personal og utvikling i et privat barneversfirma, og jobber i dag 30% som idrettslærer på toppidrett på Akademiet ved siden av jobben i Sunn Hverdag.

Brenner for:
Hilde brenner for utvikling, læring og gode prestasjoner. Hun liker å engasjere og inspirere andre til å sette en høyere standard for seg selv. Hun brenner for gode prosesser som leder fram til gode prestasjoner, og liker å se helheten av hva som skal til for å skape endringer hos enkeltpersoner, grupper og organisasjoner.

Ta kontakt
Fyll inn feltene under og klikk
send for å gi oss i Sunn Hverdag en tilbakemelding
Navn:
E-post:
*
Telefon:
Kommentar: