Å hele tiden skulle være synlig, poste feed og sanke likes, gjorde at jeg følte at jeg alltid var på jobb. Jeg måtte derfor spør meg selv om dette var noe jeg ville fortsette med.

Er du mellom 16-19 år og har lyst til å være fysisk aktiv og trene i naturen sammen med andre ungdommer? 

Vi holder et uforpliktende informasjonsmøte onsdag den 11.12 kl 19.00, her i Sunn Hverdag sine lokaler. 

Ta kontakt hvis du ønsker å komme-). 

Tlf: 911 58 486

Mail: hilde@sunnhverdag.no

Min egen rolle er prosjektleder og primus motor. Og for øyeblikket er jeg veldig fornøyd med at det som i utgangspunktet skulle være en mindre pilot, har blitt til et tverrfaglig samarbeid mellom ABUP, UIA og Sunn Hverdag. Det gir troverdighet og faglig kvalitet til prosjektet – noe som er viktig for meg.

Når man opplever å ha mye smerter, og ikke får hjelp som virker -  da er det lett å miste håpet.

En av mine viktigste oppgaver er å finne fram håpet hos de som står fast i vonde følelser, angst, depresjon, negative relasjoner, utbrenthet og håpløshet - og sakte men sikkert få dem til å tro at livet kan bli bedre-). 

En kunde forteller om sin prosess.

 

 

 

 

 

Kronprins Haakon har på seg «Love shades»-briller under ukens Flyt-møte i Drammen. Brillene skal brukes for å styrke selvfølelsen og for å gi seg selv og andre komplimenter.

Positiv selvsnakk har liten effekt og kan i verstefall føre til at man føler seg verre - psykolog Ole Jacob Madsen.

I innslaget kan man høre kronprinsen si til ungdommene: «Så når du står opp morgen og ser deg selv i speilet, så kan det være fint å si noe bra til deg selv»

Her er det to leire som begge påstår å ha forskning som grunnlag. 

Du kan lese hele artikkelen her

 

 

Jeg tror mange har lurt på hva jeg egentlig driver med - et spørsmål som jeg også har stilt meg selv sikkert tusen ganger.

 

Jogging for meg er som balsam for sjelen. Når jeg jogger forflytter jeg meg inn i tilstedeværelsens her og nå. Alt annet blir uvesentlig. Bekymringer, stress og negative tanker forlater hodet mitt som skyer fra klar himmel - i det jeg tar på meg joggeskoene, kjenner lukten av skog og frisk luft.

Synes du personlig utvikling er spennende? Ja, da er kanskje dette noe for deg? Tirsdag 8 oktober starter jeg opp et kjempe spennende kurs, som går på personlig ledelse gjennom å lære seg å bruke mentale teknikker i hverdagen.

 

 

Hver måned inviterer NAV Kristiansand brukere som mottar dagpenger under etablering av egen virksomhet til treff.Treffene ble etablert for et år siden i samarbeid med Business Region Kristiansand og Etablerersenteret Vest-Agder, som stiller sine lokaler og kompetanse til rådighet.

Mellom 15 og 20 prosent av befolkningen i den vestlige verden vil i løpet av livet rammes av en angstlidelse.

Jeg tilbyr deg 10 individuelle samtaletimer for 7500 kr.

Hver time er på 55 min.

Ved oppstart i august 10% reduksjon i pris. 

Jeg starter med en 40 min gratis kartleggingssamtale, der vi sammen finner ut om dette er et opplegg som kan passe for deg?