Combat Conditioning 2

Film fra treningsøkta den 28.08.2014:

Stadig flere personer tar turen innom og prøver ut Sunn Hverdag sitt nye treningskonsept Combat Conditioning. De 3 siste ukene har vi vært en gjeng som har møtt opp og trent sammen i skogen i Baneheia og i parkanlegget i Ny-byen.

Stadig flere personer tar turen innom og prøver ut Sunn Hverdag sitt nye treningskonsept Combat Conditioning. De 3 siste ukene har vi vært en gjeng som har møtt opp og trent sammen i skogen i Baneheia og i parkanlegget i ny-byen. Vi trener variert og tungt, bruker naturen og omgivelsene som treningsarena. Det ligger et hav av muligheter der ute, og Glenn og Tor er super flinke til å tenke kreativt og finner stadig nye øvelser som utfordrer. Pushing og motivasjon går hånd i hanske, og øvelsesutvalgene inneholde både styrke, utholdenhet, balanse, spenst og koordinasjon. Treningene utvikler ferdigheter som samarbeid og mental styrke, og er fysisk krevende men tilpasset, slik at alle får følelsen av å mestre. Mentaliteten er "the sky is the limit".

Da jeg innledet et samarbeid med Glenn og Tor var det fordi jeg visste de hadde utarbeidet et spennende konsept som heter Combat Conditioning. I utgangspunktet hadde jeg tenkt å hive meg med et par ganger bare for å bli kjent med konseptet, men ser jo at sjansen for at jeg fortsetter er relativt stor. Jeg digger denne formen for trening. Jeg elsker hard trening som foregår ute, som er variert og som krever viljestyrke og en positiv mentalitet. Jeg liker å bli pusha og komme i god form. Og det gjør jeg nå. 

Jeg har trent CC nå i tre uker og merker allerede hvordan jeg begynner å komme i skikkelig god form. Det er utrolig deilig å slippe å tenke ut egne treningsøkter, og komme til et ferdig opplegg der du får servert noe nytt hele tiden. Jeg slipper å manne meg opp til å pushe meg selv, og det er en fantastisk mulighet til å tvinge seg selv til å få to gode treningsøkter i uka med høy kvalitet. 

Å binde seg opp til dette er oppskriften min på å komme i super form - i første omgang til Oljestafettern som jeg, Glenn og Tor skal løpe i midten av oktober. 

 

Combat Conditioning