Har du lyst til å vite mere om ENLPP coachutdanning?

Lørdag 12 august kl 11.30-13.00 kommer Sigurd Stubsjøen til Kristiansand for å holde et informasjonsmøte om ENLPP coach utdanning, og om andre kurser som han tilbyr.

Informasjonsmøtet blir holdt i lokalene til Sunn hverdag, som ligger i Vigeveien 15 på Lund (i Kristiansand).

Vi ønsker gjerne å vite hvor mange som kommer, så vær vennlig å gi beskjed til meg på sunnhverdag.no eller på tlf 911 58 486.

Jeg (Hilde Nævestad) tok ENLPP coachutdanning hos Sigurd, og startet opp for meg selv etter endt utdanning.

For meg var utdanningen et stort vendepunkt i livet mitt. Jeg lærte så uendelig mye spennende og viktig om hva som styrer mennesklig adferd.

Utdanningen ga meg perspektiver, kunnskaper og ferdigheter som gjorde det mulig for meg å jobbe med læring, utvikling og endring på et helt annet nivå enn det jeg hadde gjort før.

I dag så bruker jeg det jeg har lært i jobben min som mentaltrener og coach i Sunn hverdag, i jobben min som lærer og trener for idrettsutøvere på Akademiet toppidrett, og ikke minst i rollen som mamma.

Jeg kan på det varmeste anbefale utdanningen. Den kommer til å endre det meste på de fleste områdene i livet ditt-).

Her kommer det noen flere kommentarer fra tidligerer ENLPP studenter:

Nin

1. Hvordan synes du den første helgen har vært?
Den var helt fantastisk! Så mange interessante mennesker som alle var samlet for et felles mål: selvutvikling.

2. Hvorfor meldte du deg på?
Jeg ville lære mere om menneskesinnet, hvorfor vi handler sånn som vi gjør, hva som får forskjellige mennesketyper til å tenne på noe.
Men først og fremst for min egen del: Det er så mye jeg vil gjøre og lære, men jeg kan være (får ikke lov å si lat) litt utsettende til tider, det er ikke en av mine favoritttendenser for å si det sånn så det skal avlæres!
En setning som jeg synes er en kjempefin oppsummering: Ta ut det beste potensialet i og av meg selv.

3. Har du noen kommentarer utover dette?
Jeg gleder meg veldig til fortsettelsen! Neste kurshelg handler om stressmestring, dette er noe jeg føler er viktig siden jeg ofte skulle ønske at døgnet hadde flere timer.
Det er interessant å sammenligne meg før kurset startet og den jeg føler jeg er nå. For en forskjell! Jeg er mer avslappet til menneskene rundt meg, ting som før var vanskelig å gjøre eller tenke over er nå mere uproblematisk.
 
Inja

1. Hvordan synes du den første helgen har vært?
Lærerik. Jeg kjenner meg rikere som menneske etter den første intensive helgen. Stoffet er godt gjennomarbeidet og undervisningen er konkret og erfaringsbasert. Liker veldig godt å bli ”kastet ut i” praktiske oppgaver allerede fra starten. Den praktiske tilnærmingen opplever jeg som en veldig effektiv måte å lære og utvikle seg videre på. Thumbs up! 

2. Hvorfor meldte du deg på?
I utgangspunktet for å repetere tidligere utdanning. Jeg har også en positiv erfaring fra Sunn Hverdag og kombinasjonen av de to var utslagsgivende for min del.

3. Har du noen kommentarer utover dette?
Jeg synes det er et interessant og viktig fagområde, og et mer personlig utgangspunkt gjør at læringen blir mer spennende denne gangen. Kombinasjonen av en erfaren psykolog og en erfaren terapeut i undervisningen gjør det ekstra troverdig. Med det legger jeg at all endring, enten det er personlig eller det er i møte med andre mennesker og uavhengig av hvor dypt utfordringen ligger hos den enkelte, virker å ha de samme løsningsorienterte grunnprinsippene.

Bernt

1. Hvordan syns du den første helgen har vært?

Helt fantastisk!

Jeg var i utgangspunktet usikker på hva jeg gikk til, men det tok ikke lang tid etter vi hadde startet helgen før jeg forstod at dette var nøyaktig det jeg har vært på leting etter lenge.

Jeg har tidligere deltatt på noen selvhjelps- og coaching kurs, men dette er det mest effektive, velregisserte og designede opplegget jeg har opplevd.

2. Hvorfor meldte du deg på?

Jeg har opplevd noen utfordringer i livet som har satt spor, å hindrer meg mer og mer fra å gjøre det jeg har lyst til.

Jeg meldte meg først og fremst på kurset for å bli bedre kjent med meg selv og utvikle meg personlig i positiv retning.

Videre ønsker jeg å bruke coachingutdannelsen ovenfor mine egne barn og "coache" de til å bli trygge harmoniske mennesker med god selvfølelse og en positiv balansert innstilling til livet.

Etter å ha fullført første helg ser jeg at man kan trekke det enda lenger og bruke teknikkene man lærer til mange formål og situasjoner. Noen eksempler er å øke egen selvfølelse/selvtillit, forbedre relasjoner til andre mennesker, skape økt trivsel på egen arbeidsplass, raskere måloppnåelse, identifisere og leve i tråd med sine kjerneverdier i livet og mye mer.

3. Har du noen kommentarer utover dette?

Jeg merker allerede etter den første av totalt 4 kurshelger at dette har hjulpet meg veldig.

Jeg kan nesten ikke vente de 4 ukene vi nå må vente til neste kurshelg.

Jeg har allerede bestemt meg for å ta ENLPP-Master utdannelsen etter fullført ENLPP-Practioner sertifisering.