Lørdag 12 august kl 11.30-13.00 kommer Sigurd Stubsjøen til Kristiansand for å holde et informasjonsmøte om ENLPP coach utdanning, og om andre kurser som han tilbyr.

Informasjonsmøtet blir holdt i lokalene til Sunn hverdag, som ligger i Vigeveien 15 på Lund (i Kristiansand).

Vi ønsker gjerne å vite hvor mange som kommer, så vær vennlig å gi beskjed til meg på sunnhverdag.no eller på tlf 911 58 486.

For 4 år siden begynte jeg å jobbe med Sonja. Første gang hun kom til meg, var hun usikker på seg selv og sine styrke, og lite målbevisst i måten hun trente på. Men det har forandret seg!! I disse dager forbereder Sonja seg til å spille fotball VM med det amerikanske kvinnelandslaget i amerikansk fotball. I denne bloggen forteller hun litt om samarbeidet og veien hun har gått for å komme dit hun er i dag. 

Er det slik at hvis du bare jobber hardt nok så kan du nå så langt du vil? Er det slik at innsats samsvarer med resultatet?

Gratulerer Sofie. Du har gjort en kjempe jobb!!!

Det har vært noen kalde, snøfulle, våte og isete treninger. Men det betyr ikke så mye, for vi holder varmen, og humøret er på topp.

For nøyaktig 2.5 år siden arrangerte jeg jentetreninger gjennom en hel sommer. Dette ble veldig populært.

Det er ikke lett å lykkes i dagens samfunn, og mange barn og unge sliter med å leve opp til samfunnet-, lærernes-, trenernes- og foreldres krav om å prestere.

Foredrag: "Vi spurte Hilde Nævestad om å holde foredrag om mental, fysisk og sosial helse på to timer, for våre deltakere i prosjekt Morsrollen...

Foredrag: Emosjonell intelligens defineres som: ”evnen til å oppfatte og forstå egne og andres følelser og emosjoner, og skille mellom dem og bruke denne informasjonen i tenkning og handling”.

Vi tilbyr en 2-årig coach-utdannelse med oppstart høsten 2015.